Wood-skin

https://www.wood-skin.com/

Opis proizvoda

WOOD—SKIN nudi avangardna dizajnerska rješenja za podizanje okruženja. Osnovan u Milanu 2013., kombinira digitalne proizvodne tehnologije s tradicionalnim komponentama putem patentiranih praksi. Njegove primjene omogućuju da krute površine postanu fleksibilnije, a ravne da dobiju trodimenzionalnost, proširujući horizont za arhitektonske projekte i površine. DRVO—KOŽA daje dinamičan volumen i karakter mnoštvu materijala, pomažući arhitektima i dizajnerima da premoste jaz između digitalnog prikaza i arhitektonske izvedivosti.

Sirova ploča DRVO—KOŽA sastoji se od dva lista krutog materijala spojenih kroz tekstilnu jezgru. Osim što jamči neopisive mogućnosti, ovaj dizajn pogoduje fleksibilnosti i prianjanju površina. Dok unutarnja struktura ostaje nepromijenjena, vanjski slojevi mogu biti od različitih materijala prema potrebama kupca. Dostupne opcije variraju od tradicionalnih, odabirom materijala kao što su drvo i aluminij, do jedinstvenih, uključivanje u dragocjeni katalog suradnje WOOD—SKIN s Fenixom, Alpijem, Almecom i Forescolorom, da spomenemo samo neke.

Odjel za računalni dizajn – tim arhitekata, dizajnera i inženjera – može vizualizirati transformativnu snagu površine DRVO—KOŽA i potkrijepiti je u složene ad-hoc projekte.

Preuzmite katalog