Granorte

Delivering nature

https://www.granorte.pt/en/

Opis proizvoda

Godine 1972. osnovan je GRANORTE s ciljem recikliranja plutenog otpada iz industrije proizvodnje čepova od vinskog pluta.

Od početka smo svoju pozornost posvetili istraživanju i razvoju proizvoda, što je rezultiralo inovativnim proizvodnim procesima i tehničkom izvrsnošću.

Naše značajno znanje o plutu omogućilo nam je razvoj u sve većeg proizvođača tehničkih rješenja koji koriste ovaj materijal. Danas je GRANORTE vodeći proizvođač održivih podnih obloga, proizvođač uzbudljivih ekološki odgovornih proizvoda.

Svaki dan tražimo savršenstvo i osiguravamo da naši proizvodi dosljedno ispunjavaju ili premašuju zahtjeve i očekivanja naših kupaca.

Naš cilj je fascinirati ljude, dizajnirajući i stvarajući zadivljujuće proizvode od pluta koji zaokupljaju maštu i inspiriraju lijepe i ekološki prihvatljive interijere.

Doprinosimo razvoju ekoloških rješenja koja čuvaju, štite i obnavljaju šume, podržavajući odgovorne prakse gospodarenja šumama koje štite bioraznolikost i integritet ekosustava te rezultiraju dugoročnim društvenim i ekonomskim dobrobitima za ljudske zajednice.

Kao član WWF-ove Globalne mreže za šume i trgovinu i američkog Vijeća za zelenu gradnju, vjerujemo u održivije izgrađeno okruženje. Promičemo zelenu gradnju i predanost korištenju pluta i drva iz održivih izvora, pridonoseći tome da ljudima pružimo bolje, svjetlije i zdravije prostore za život, rad i igru.

Preuzmite katalog