Designflooring

https://www.designflooring.com

Opis proizvoda

Mi opskrbljujemo domove i tvrtke s Designflooring, podovima koji su zadivljujući na izgled, a laki za održavanje. Svaki dolazi s izborom prilagodljivih značajki tako da možete stvoriti nešto stvarno posebno i osobno za vas. Uz toliko stilova, završnih obrada i formata koje možete birati, svatko može pronaći nešto što odgovara njegovom osobnom stilu.

Naša strast je za razvoj maštovitih, inovativnih proizvoda – svestranih, luksuznih vinilnih podova koji bilježe i ljepotu prirode i svestranost luksuznog vinila.

Dizajnerski podovi mogu poboljšati svaku prostoriju – od prirodnog izgleda i dojma proizvoda, do dodatnih praktičnih prednosti.

Drvene daske koje su tihe pod nogama, elegantne antikne keramičke pločice koje nikada ne pucaju i zamršeni mozaički dizajni koji uvijek budu topli.

I pristupačne i svestrane, postoji širok spektar boja, veličina i uzoraka koje možete izabrati, što će vam osigurati da ćete pronaći taj jedinstveni pod savršen za svoj dom.

Kao vodeći stručnjak za dizajn podova, vidjet ćete da smo jednako strastveni u pogledu teksture, izgleda i kvalitete kao i majstori koji su inspirirali ove inovativne dizajne.

Preuzmite katalog